Er zijn vele schoenen-winkels in Nederland, zowel offline als online. Ziengs doet beide en is al jaren een begrip in Nederland. Of het nu gaat om een fysieke winkel waar de schoenen getoond worden, of de webshop van Ziengs met een bijzonder groot aanbod kwaliteits-schoenen, er zit voor ieder wat wils bij. Of het nu gaat om nette schoenen, of ben je juist op zoek naar sneakers of een sportief exemplaar, Ziengs heeft een groot aanbod online schoenen te koop.

Shop nu
Betalen met Afterpay bij Ziengs

Achteraf betalen met Afterpay: shoppen zonder risico's.

AfterPay bij Ziengs

Naast betaalmethodes als iDeal kan er bij Ziengs ook betaald worden met AfterPay. Hierdoor wordt het dus mogelijk om jouw favoriete paar schoenen uit te zoeken, deze in je winkelwagen te doen en vervolgens de bestelling af te ronden zonder direct te betalen. AfterPay stuurt je vervolgens een factuur die direct vanuit de mail betaald kan worden via iDeal of een bankoverschrijving. Op deze manier koop je dus schoenen bij Ziengs en betaal je ze pas 14 dagen later. Ook handig als je ze bijvoorbeeld wil terugsturen, dan wordt er simpelweg niets in rekening gebracht. Je betaalt dus pas als je besluit ze te houden.

Ben je dus op zoek naar nieuwe schoenen, of het nu high-fashion is, of je hebt toch liever sneakers, ga dan snel naar Ziengs.nl en betaal je schoenen achteraf met AfterPay.

 

Afterpay Winkels
Logo