Zalando is één van de grootste mode-winkels en biedt de mogelijkheid om te betalen met AfterPay. Waar Zalando van oorsprong Duits is, hebben ze een groot aanbod, ook in Nederland. Bij Zalando kun je onder andere terecht voor kleding, maar er zijn ook vele soorten schoenen in het assortiment te vinden. Naast de reguliere betaalopties zoals bijvoorbeeld iDeal en creditcard, heeft de mode-keten ook de mogelijkheid om achter af te betalen met Zalando AfterPay.

Het assortiment van Zalando is groot, heel groot. Zo is er vanalles te vinden voor de doorgewinterde fashion-shopper, maar ook de minder ervaren en smaakbewuste kopers kunnen hier hun slag slaan. Of het nu gaat om kinder-kleding of -schoenen, heren-sneakers en -kleding of een complete outfit voor de vrouw van kleren tot schoeisel, het is allemaal te vinden op Zalando.

Zalando AfterPay

Met AfterPay koop je bij Zalando schoenen, kleding, sneakers en andere fashion-producten eigenlijk op rekening. Dit betekent ook dat gekochte items eerst gepast kunnen worden om ze vervolgens al dan niet terug te sturen. Worden ze teruggestuurd, dan hoef je niets te betalen met AfterPay en dus ook niets voor te schieten. Zalando heeft met AfterPay een betalingstermijn van 14 dagen, hierna moet de factuur die direct in je mailbox komt voldaan hebben. Het shoppen met AfterPay heeft als voordeel dat het naast kinderlijk eenvoudig ook nog eens supereenvoudig is om bestellingen te doen, waarbij er geen betaalmiddelen gebruikt hoeven te worden. Dit betekent ook direct dat betalen en shoppen via mobiel bij deze grote online winkel nog handiger wordt omdat er alleen maar gegevens ingevuld hoeven te worden. Ben je dus op zoek naar een groot assortiment kleding, schoenen of andere mode-items, dan kun je hiervoor terecht bij Zalando, ook door gebruik te maken van AfterPay en dus achteraf te betalen op factuur.

Afterpay Winkels
Logo