Wehkamp is één van de grootste online warenhuizen van Nederland en maakt achteraf betalen mogelijk. Betalen bij Wehkamp met Afterpay is niet direct mogelijk, maar er zijn wel andere mogelijkheden om achteraf te betalen bij Wehkamp. Hier is het ‘label’ Afterpay dus niet aan verbonden, maar het eerst bestellen en vervolgens achteraf betalen behoort wel tot de mogelijkheden.

Wehkamp Afterpay

Bij Wehkamp zijn er veel verschillende betaalmethodes mogelijk. Denk hierbij onder andere aan iDeal, maar ook creditcard of zelfs gespreid betalen behoort tot de mogelijkheden. Dit werkt net als bij Wehkamp net als betalen met Afterpay: na de bestelling krijg je een melding dat betalen mogelijk is. Vervolgens log je in om de betaling te voldoen via bijvoorbeeld iDeal. Bevallen de spullen niet, dan kun je ook nog gratis retourneren via DHL.

Shop nu
Betalen met Afterpay bij Wehkamp

Achteraf betalen met Afterpay: shoppen zonder risico's.

Omdat er geen kosten en risico’s aan verbonden zijn is achteraf betalen een goede optie bij Wehkamp. Ben je op zoek naar meer Afterpay winkels, wij hebben een handig overzicht van bijvoorbeeld kledingwinkels, maar ook schoenen of elektronica.

Bij Wehkamp koop je producten in veel verschillende categorieën. Denk bijvoorbeeld aan schoenen, kleding, maar ook elektronica, huis en tuin en juwelen. Het complete aanbod maakt deze webshop meer dan interessant. Daarnaast is het mogelijk om producten gratis te laten verzenden bij een minimaal bestelbedrag van 20 euro.

Afterpay Winkels
Logo