Vimodos is een webshop waar je allerlei kleding kunt vinden. Wanneer jij graag iets wilt bestellen bij deze webshop, dan kun je ervoor kiezen om te betalen met Afterpay. Wat is dit precies en wat maakt Afterpay een goede betaalmogelijkheid?

Wat is Vimodos?

De webwinkel Vimodos is een winkel waar je kleding en accessoires kunt kopen. Er zijn kleren voor mannen, vrouwen en kinderen. Regelmatig zijn er interessante aanbiedingen waar je flink van kunt profiteren. Er worden bij Vimodos veel  bekende kledingmerken verkocht, zoals Vero Modo, Only, Esprit en InWear. Wanneer je een bestelling plaatst, dan kun je op verschillende manieren betalen. Eén van die mogelijkheden is middels Afterpay.

De voordelen van betalen met Afterpay

Betalen met Afterpay kent veel voordelen. Zo loop je als koper een hoop minder risico’s, omdat je pas achteraf betaalt. Je hebt zo’n twee maanden om te betalen of om ervoor te kiezen het weer terug te betalen. Ook heeft AfterPay de DigiAccept. Dit is een speciale digitale acceptgiro waarmee je heel gemakkelijk en snel kunt betalen. Wanneer je dus kiest voor betaling via Afterpay bij Vimodos, dan weet je dat het veilig is en dat je niet meteen ergens aan vast zit.

Afterpay Winkels
Logo