Topbloemen 

Bij Topbloemen kan je de mooiste boeketten bloemen bestellen en met AfterPay betalen. Je krijgt maar liefst zeven dagen vers garantie op alle boeketten, waardoor je zeker weet dat jijzelf of iemand anders lang kan genieten van de fleurige uitstraling van het boeket. Bestel een bloemetje om iemand te feliciteren, succes of beterschap te wensen, om iemand zomaar eens te verrassen of om een geboorte te vieren. Dit zijn nog slechts enkele mogelijkheden en alle mooie boeketten en bloemstukken zijn met Topbloemen AfterPay te betalen.

Shop nu
Betalen met Afterpay bij Topbloemen

Achteraf betalen met Afterpay: shoppen zonder risico's.

Meer dan alleen bloemen met AfterPay betalen

Je kunt een keuze maken uit een zeer breed assortiment bloemen en 14 dagen na je bestelling pas betalen met Topbloemen AfterPay. Echter, het assortiment van Topbloemen omvat meer dan enkel bloemen. Je kan er ook de mooiste planten bestellen, fruitmanden in diverse afmetingen en bloemenbonnen met verschillende waarden. Ook kun je een boeket laten voorzien van een fles wijn en het geheel betalen met AfterPay bij Topbloemen.

Topbloemen AfterPay
Laat eens een mooi bloemetje bezorgen via Topbloemen en verras iemand, terwijl je zelf geniet van het gemak van AfterPay. Je kan niet alleen laten bezorgen in Nederland, maar in nog 73 andere landen. Iedereen verdient immers een bloemetje!

Afterpay Winkels
Logo