Bij TerStal kun je allerlei kleding vinden van het eigen merk. Vaak zijn dit goedkope en praktische kleren. En wat helemaal handig is, is dat je na afloop kunt betalen met Afterpay. Zo loop je weinig risico, want Afterpay is erg veilig.

Wat is TerStal?

TeStal is een winkel die op meerdere plekken in Nederland te vinden is. Je kunt echter ook online kleding kopen. Bij TerStal hebben ze veel basiskleding en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Het is een winkel waar je gemakkelijk kunt slagen, maar zoals je vast wel weet met kleding, kan het soms lastig zijn om te bepalen of iets echt leuk is of past. Wanneer je de kleding eerst graag wilt uitproberen en daarna pas wil betalen, dan kan je bij TerStal kiezen voor betalen met Afterpay.

Veilig en gemakkelijk betalen met Afterpay

Bij Terstal kun je heel gemakkelijk én veilig betalen met Afterpay. Dit houdt in dat het bedrijf Afterpay de betaling regelt en dit gebeurt pas nadat je de producten hebt ontvangen. Zo kun je het rustig passen en bedenken of je de kleding van TerStal wel wil hebben. Zo niet, dan stuur je het terug zonder geld betaald te hebben. Afterpay kan ook een eenmalige online acceptgiro regelen voor je betaling. Hierdoor wordt het betalen nog makkelijker.

Afterpay Winkels
Logo