Telefoon Afterpay

room je al maanden van een nieuwe smartphone maar durf je het niet aan om er een online te bestellen? Een nieuwe en veilige achteraf betaalmethode is Afterpay. Veel telefoon webwinkels bieden deze service aan hun klanten aan om een telefoon online te bestellen en pas achteraf te betalen. Afterpay werkt heel makkelijk. Bestel de telefoon die je wilt hebben in je favoriete webshop en doorloop het bestelproces zoals je dat altijd doet. Bij betaalopties klik je op Afterpay. Je krijgt je telefoon direct thuisgestuurd. Je bekijkt de telefoon en besluit of je deze telefoon wilt houden of toch liever een andere telefoon wilt aanschaffen.

De voordelen van het kopen van een telefoon met Afterpay

Het beste deel van Afterpay is dat je niet de volledige betaling hoeft uit te voeren voordat je artikel thuis aankomt! Je bestelling wordt onmiddellijk goedgekeurd en als de telefoon op voorraad is, wordt deze direct dag verzonden (werkdagen voor 12.00 uur). Vervolgens kun jij genieten van je nieuwe telefoon en helpt Afterpay je bij het voldoen van de betaling van de telefoon die je hebt gekocht. Ze sturen je een email met een digitale factuur waar uitgebreid wordt uitgelegd hoe je kunt betalen. Kies bijvoorbeeld voor het betalen met IDeal of je credit card. Zorg dat je binnen 14 dagen betaald. Als het je eerste keer is dat je met AfterPay een product aanschaft, kan het zijn dat je een lager bedrag kunt bestellen. De tweede keer zal dit bedrag verhoogt worden, afhankelijk van de webshop.

Koop je telefoon met Afterpay!

Dus de volgende keer dat je online een telefoon wilt kopen selecteer je gewoon eenvoudig ‘Afterpay’ als je betaalmethode bij het afrekenen en volg de aanwijzingen. Geen verborgen kosten en geen lange aanmelding! Transacties worden verwerkt via het systeem van Afterpay. 

Afterpay Winkels
Logo