Superdry is een webshop gespecialiseerd in kleding voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt hier rechtstreeks bestellen van het merk, en dit bespaart kosten. Ook is het mogelijk om te betalen met Afterpay. Hoe werkt dat?

Wat is Superdry?

Bij Superdry kun je verschillende kleding kopen, soms tegen zeer schappelijke prijzen en met leuke aanbiedingen. Je kunt er kleding rechtstreeks bij het merk bestellen en hierdoor is het vaak voordeliger dan wanneer je het koopt in de winkel. Een ander groot voordeel is dat het verzenden binnen Europa altijd gratis is. En je bestelling? Die betaal je achteraf via Afterpay.

Waarom kiezen voor Afterpay?

Afterpay is een bedrijf dat achteraf voor jou de betalingen online kan regelen. Het is veilig, en kan worden gebruikt bij meerdere webshops, waaronder Superdry. Je krijgt na afloop een rekening van Afterpay die je kunt betalen. En wanneer je de spullen toch niet wil – omdat ze bijvoorbeeld niet passen – dan stuur je ze gewoon weer terug retour naar de winkel, zonder dat je hoeft te wachten tot je geld wordt teruggestuurd. Afterpay is dus gemakkelijk te gebruiken en kan bij het afrekenen bij Superdry als betaalmethode worden uitgekozen.

Afterpay Winkels
Logo