Sneaker winkels

 

 

 

 

Sneakers Afterpay

Heb je weleens van de term sneakers Afterpay gehoord? De tijd dat je gelijk via iDEAL moet afrekenen in een webshop is voorbij. Je kunt tegenwoordig bij steeds meer online shops kiezen voor de betaalmethode Afterpay. Zo kun je sneakers kopen, zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Erg handig als je saldo net niet toereikend is momenteel. Als je er maar voor zorgt dat er binnen 14 dagen genoeg geld op je bankrekening staat. Met Afterpay betaal je namelijk achteraf, nadat je sneakers geleverd zijn. Betalen van een bestelling is heel eenvoudig. Wij leggen je stap voor stap uit hoe Afterpay werkt.

1) Kies een webshop met Afterpay uit

Voordat je sneakers kunt uitzoeken is het belangrijk om een websop met Afterpay op te zoeken. Gelukkig komen er steeds meer webshops bij die Afterpay toevoegen als betaalmiddel. Op dit moment kun je al met Afterpay betalen bij onder andere Pim sneakers, Sneakershop, Front runner en Sneaker baas. Maar ook Sport kasteel en Sneakersland.nl doen mee. Kies uit één van deze webshops.

2) Kies je sneakers uit en plaats je bestelling

Ga op zoek naar één of meerdere sneakers. Wat leuks gevonden? Plaats de producten in de winkelwagen en rond je bestelling af. Op het moment dat de betaalmethode in beeld komt kies je voor Afterpay. Dit is vaak een kwestie van het vinkje in het juiste vakje zetten. De meeste webshops hebben ook het logo van Afterpay erbij staan. Je kunt het dus haast niet missen.

3) Ontvang je bestelling

Nadat je de bestelling hebt afgerond is het wachten op de levering. Natuurlijk hoop je dat de sneakers op korte termijn geleverd worden. Vaak is dat ook het geval, maar in sommige situaties moet je wat meer geduld hebben.

4) Betaal via Afterpay

Na ontvangst van je bestelling krijg je e-mailbericht met een zogenaamde Afterpay betaallink. Als je op deze link klikt opent er een webpagina met betaalinstructies. Als je bekend bent met iDEAL is betalen een fluitje van een cent. Kies je bank uit en rond de betaling af. De sneaker bestelling is nu helemaal afgerond. Overigens is het wel de bedoeling dat je de betaling binnen de gestelde termijn voldoet. In de meeste gevallen wordt er 14 dagen gehanteerd. Je hebt dus ruim de tijd om de betaling te voldoen. Op welke dag je dit doet maakt niks uit. Met Afterpay kun je maandagochtend 07.00 uur betalen maar ook dondernacht om 02.30 uur bijvoorbeeld. Het is dan ook een hele flexibele betaalmethode!

Extra korting

Naast het feit dat betalen met Afterpay zo eenvoudig is kun is kun je profiteren van extra kortingen. Zo zijn er regelmatig acties waarbij je 5% of zelfs 10% korting krijgt op je bestelling als je voor de betaalmethode Afterpay kiest. Sommige webshops geven geen korting, maar bieden bijvoorbeeld aan de sneakers gratis te verzenden. Normaal betaal je al snel 6,95 euro aan verzendkosten, gratis verzending is dan natuurlijk mooi meegenomen. Op de officiële pagina van Afterpay kun je ontdekken welke acties er momenteel zijn en hoe hoog de extra korting is.

Afterpay Winkels
Logo