Ben jij gek op schoenen? Dan wil je de webshop Shoetime echt niet missen. Het is een webwinkel met allerlei soorten schoenen, voor mannen, vrouwen en kinderen. Sla je slag en betaal na afloop met Afterpay! Wat zijn de voordelen hiervan?

Wat is Shoetime?

Shoetime is een webshop waar een hoop schoenen te koop zijn. Het maakt niet uit wat je zoekt, ze hebben het er. Zo zijn er schoenen voor speciale gelegenheden zoals feestjes, maar ook sportieve of juist simpele schoenen. Enkele merken die je kunt kopen bij Shoetime zijn Ara Shoes, Go Walk, Puma, Tamaris en schoenen van Shoetime zelf. Als je je bestelling plaatst, kun je kiezen voor betaling via Afterpay.

Waarom Afterpay?

Waarom zou je kiezen voor Afterpay als betaalmethode? Afterpay is erg gemakkelijk, omdat je pas achteraf hoeft te betalen. Hierdoor heb je meer tijd om te bepalen of je de gekozen schoenen wel leuk vindt en of ze goed passen. Dit kun je rustig uitproberen. Bevalt het niet, dan stuur je het gewoon terug en hoef je niet te betalen. Ook kan het betalen heel gemakkelijk worden geregeld, namelijk middels een eenmalige online automatische incasso.

Afterpay Winkels
Logo