Shoeby is een webshop waar je kleding en accessoires kunt kopen. Het is een webshop waar je veel kunt vinden. En om het allemaal nog makkelijker te maken, kun je ook gemakkelijk betalen met Afterpay.

Wat is Shoeby?

Shoeby is een winkelketen die niet al te duur is en daardoor zeer toegankelijk. Opvallend is dat de winkels vaak niet midden in het centrum van een stad zijn, maar eerder in bijvoorbeeld een winkelcentrum. In het verleden kon je Shoeby ook veel vinden in de V&D filialen. Behalve de fysieke winkels is er ook een online winkel. Hier kun je kleding en accessoires kopen. Shoeby staat vooral bekend om de vele accessoires en de goede prijs.  Wanneer je online een bestelling plaatst, kun je deze betalen met Afterpay.

Betaal met Afterpay bij Shoeby

Betalen bij Shoeby kan dus sowieso ook met Afterpay. Dit kun je aangeven als betaalmethode bij het plaatsen van je bestelling. Je betaalt dan achteraf pas en dit wordt allemaal geregeld door Afterpay zelf, zodat je er goed overzicht over houdt en je verder nergens druk om te maken. Het is ook mogelijk om Afterpay te machtigen voor een automatische acceptgiro.

 

 

Afterpay Winkels
Logo