Schoenen winkels

Verliefd op een paar sneakers, maar heb je niet het geld om meteen te betalen? AfterPay zorgt ervoor dat je niets mist! Afterpay biedt flexibele betalingsopties met je bankpas of creditcard. Je kunt je aankoop eerst bestellen zonder te betalen en pas na 14 dagen betalen, zonder rente.

Koop je favoriete schoenen met Afterpay

AfterPay is een digitale dienst die het mogelijk maakt om nu je schoenen te kopen en ze na twee weken pas te betalen. Je krijgt je schoenen meteen nadat deze bij je thuis is afgeleverd. En in de beste scenario’s betaal je niets meer. Sommige online schoenenshops vragen een klein bedrag voor het kopen van schoenen met Afterpay

Afterpay steeds populairder

De betaalmethode Afterpay wint snel aan populariteit in Nederland en andere landen. De meeste aankopen die met Afterpay worden gedaan, worden na 14 dagen betaald. Als je na twee maanden nog niet hebt betaald, dan zal je extra moeten betalen en op den duur kun je een incassobedrijf achter je aan krijgen. AfterPay voert pas na de eerste aankoop van je schoenen een kredietcontrole op basis van je emailadres en het afleveradres.

Hoeveel paar schoenen kan ik kopen met Afterpay?

De door Afterpay toegepaste limieten nemen langzaam toe, het verschilt per schoenen webshop hoeveel paar schoenen je kunt bestellen en tot welk bedrag. Maar als je eenmaal een geloofwaardige trackrecord hebt, tot een maximum van 1000 euro.

Wat als ik mijn betalingen niet overmaak voor mijn schoenen?

Natuurlijk kun je je terugbetalingen overslaan, maar we denken niet dat dat verstandig is. Volgens de algemene voorwaarden heeft Afterpay het recht om onbetaalde schulden aan “incassobureaus van derden” te verkopen.

Verdient Afterpay geld? En zo ja, hoe?

Het merendeel van de inkomsten van Afterpay komt van retailers. Het bedrijf genereerde meer dan € 22,9 miljoen aan vergoedingen van retailers in het financiële jaar 2017, met een extra € 6,1 miljoen aan verlate vergoedingen. Sommige klanten konden hun terugbetalingen niet doen, wat leidde tot € 3,3 miljoen aan onbetaalde schulden die door het bedrijf werden afgeschreven. Winkeliers van schoenen lijken de ‘Nu kopen, later betalen’-service leuk te vinden omdat het winkelend publiek gemakkelijker maakt om hun producten te kopen. Wat retailers in vergoedingen uitgeven, hopen ze in te halen in de hogere omzet.

Afterpay Winkels
Logo