Het online kopen van schoenen-, mode- of sportartikelen kan bij vele winkels, waaronder Scapino. Deze winkel bestaat inmiddels al 40 jaar en is uiteraard ook online aanwezig met een groot assortiment. Naast de eerder genoemde schoenen, mode en sport is Scapino ook gespeciliseerd in vrijetijds-artikelen. Naast de online shop zijn er in Nederland 204 winkels aanwezig. Bij deze grote winkelketen worden de laatste trends gevolgd en het assortiment regelmatig aangepast om de keuze nog uitgebreider te maken.

Shop nu
Betalen met Afterpay bij Scapino

Achteraf betalen met Afterpay: shoppen zonder risico's.

Scapino AfterPay

Scapino biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay. Hierdoor kunnen er eenvoudig spullen aangeschaft worden, om deze vervolgens op factuur te betalen met AtferPay. Dit betekent dat het een kwestie is van de producten bestellen en kiezen voor AfterPay als betaalmethode. Deze worden dan geleverd en vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen via iDeal of internetbankieren. Het grote bijkomende voordeel is dat als je de producten terugstuurt, je helemaal niets hoeft te betalen, handig toch?

Dus ben je op zoek naar een bijzonder groot assortiment voor schoenen, mode, sport en vrijetijd, dan is Scapino the place to go. Met daarbij de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay, maar ook acceptgiro is mogelijk.

Afterpay Winkels
Logo