Bij Protest kun je kleding van de laatste mode kopen. Er zijn ook veel koopjes te vinden. En heb je iets leuks gevonden, dan wil je het misschien eerst thuis passen zonder aan allerlei voorwaarden vast te zitten. In dat geval kun je ervoor kiezen om te betalen met Afterpay. Hoe werkt dat?

Wat is Protest?

Protest is een webshop waar je allerlei kleding kunt vinden. Je hebt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en voor talloze gelegenheden. Zo heb je er zomer- en winterkleding en kleding voor feestjes, of juist om in te sporten. Ook is alles goed betaalbaar en zijn er regelmatig flinke sales. En wil je eerst rustig testen of de spullen ook voor jou geschikt zijn, dan kun je ervoor kiezen om te betalen met Afterpay.

Waarom betalen met Afterpay bij Protest?

Waarom zou je met Afterpay betalen bij Protest? Hier zijn verschillende goede redenen voor te bedenken. Zo kun je gemakkelijk je kleding eerst proberen en als het niet bevalt stuur je het gewoon weer terug. Je betaalt bij Afterpay namelijk pas na afloop, en wanneer je tevreden bent. Ook is het handig dat Afterpay niet alleen bij Protest, maar ook bij andere webshops kan worden gebruikt. En alles wordt door één bedrijf geregeld. En als laatste kun je bij Afterpay een speciale eenmalige online acceptgiro gebruiken.

 

 

Afterpay Winkels
Logo