PS4 Afterpay

Playstation 4 Afterpay

Wil je een Playstation 4 met Afterpay kopen? Er zijn tal van elektronica webshops die Afterpay als betaalmogelijk hebben. Denk maar eens aan de MediaMarkt en CentralPoint. In de webshop van deze winkels kun je nagaan of zei de Playstation 4 verkopen en op voorraad hebben. Als dat het geval is kun je direct online bestellen. Het is belangrijk om bij de betaalmethode Afterpay op te geven. Je herkent Afterpay aan het logo met de kleuren groen en grijs.

Controleer de acties

Voordat je een bestelling plaats doe je er verstandig aan om de acties te bekijken. Regelmatig zijn er acties waarbij je extra korting krijgt als je een bestelling plaats en Afterpay als betaalmethode kiest. Zo kun je al snel 5% korting krijgen. Een playstation 4 kost minimaal 300 euro. Met een korting van 5% betaal je dus zo’n 15 euro minder. De kans is natuurlijk groot dat je naast de Playstation 4 zelf ook nog accessoires of games koopt. Je korting loopt in zo’n geval nog verder op. Voor de actuele acties kun je op de website van Afterpay kijken.

Twee weken om te betalen

Heb je je Playstation 4 ontvangen? Dan is de kans groot dat je urenlang gaat gamen. Vergeet echter niet de betaling te voldoen. Dit kan eenvoudig door middel van de link die je toegestuurd hebt gekregen. Als je op de link klikt kom je automatisch op de betaalpagina terecht. Daar zie je het bedrag staan dat voldaan moet worden. Via iDEAL zorg je ervoor dat de betaling bij de webshop terecht komt. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat er voldoende saldo op je bankrekening staat. Zodra de betaling is voldaan wordt de bestelling gemerkt als afgerond. Tijd om te gaan genieten van je Playstation 4!

Afterpay Winkels
Logo