Kinderen hebben regelmatig nieuwe kleding nodig. Het kan vervelend zijn om elke keer naar de winkel te gaan. Gelukkig kan het gemakkelijker, namelijk online bij Olliewood. Dit gaat snel en makkelijk en betalen kun je doen met Afterpay. Wat is dit en hoe werkt het?

Informatie over Olliewood

Olliewood is een online shop waar je kinderkleding kunt kopen voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn regelmatig aanbiedingen en je kunt er ook speelgoed vinden. Handig, want zo kun je van alles op één plaats bestellen. De kleding is beschikbaar van verschillende bekende merken. En wanneer je wil betalen, dan kun je verschillende betalingssvormen kiezen. Waaronder Afterpay.

Wat is Afterpay?

Misschien heb je nog niet van Afterpay gehoord. Zonde, want het is een hele veilige manier om te betalen. Je betaalt achteraf en altijd via Afterpay. Hierdoor hoef je online niet overal je bankgegevens te delen end it maakt het zo veilig. Ook zit je niet vast aan bestellingen, omdat je pas na het ontvangst van de spullen moet betalen. Passen de kleren van Olliewood niet? Dan stuur je ze terug en hoef je ook niet te betalen. Ook kun je een bestelling plaatsen op het moment wanneer je het misschien niet meteen kunt betalen, omdat je loon pas later komt. Zo mis je die toffe aanbieding tenminste niet.

Afterpay Winkels
Logo