De Mediamarkt kennen we allemaal wel van de reclame ‘Ik ben toch niet gek?’. Het is mogelijk om je spullen online in de webshop te bestellen. Kun je daarna na afloop betalen met Afterpay of op een andere manier achteraf betalen?

Informatie over de Mediamarkt

De Mediamarkt is een bekende winkelketen die vooral veel elektronica verkoopt. Denk hierbij aan laptops, dvd-spelers, fototoestellen, wasmachines en stofzuigers. Je kunt hier scherpe aanbiedingen kopen. Voor mensen die liever niet naar een filiaal van de Mediamarkt gaan, is het ook mogelijk om online je aankopen te doen. Het wordt dan allemaal bij je thuis bezorgd.

Kun je betalen met Afterpay bij MediaMarkt?

Afterpay is een handig systeem, waarmee je achteraf gemakkelijk je betalingen kunt doen. Het is veilig te gebruiken en je loopt als consument geen enkel risico. Bij Mediamarkt is het echter helaas niet mogelijk om achteraf te betalen via Afterpay, maar dit betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn om achteraf te betalen. Mediamarkt maakt namelijk gebruik van het systeem Klarna waar je achteraf mee kunt betalen. Dit werkt ongeveer hetzelfde als Afterpay en is eveneens veilig te gebruiken. Je kunt tot 1500 euro achteraf betalen via Klarna en hier wordt wel een BKR-controle voor gedaan.

Afterpay Winkels
Logo