Mcgregor is een modeketen waar je ook online je kleding kunt bestellen. Het is mogelijk om dit te betalen met Afterpay. Hoe werkt dit en waarom zou je dit doen?

Wat is McGregor?

McGregor is een keten die vooral bekend staat om de mannenkleding, al biedt het bedrijf ook zeker kleding aan voor de dames. Het bedrijf is ontstaan in Amsterdam en bestaat sinds 1993. Er zijn in heel Nederland meer dan 150 winkels. Tegenwoordig kun je de kleding van McGregor ook online bestellen. De webshop is zeer uitgebreid en de bestellingen worden vaak al binnen een week geleverd. Er zijn verschillende manieren om te betalen. Eén van de mogelijkheden is via AfterPay.

Betaal later bij McGregor met Afterpay

Bij de webshop van McGregor kun je ook gebruikmaken van een betaling via AfterPay. Dat betekent dat je nu je bestelling plaatst en dat je later pas betaalt. De rekening krijg je dan van Afterpay zelf. Alles wordt door Afterpay geregeld, zodat je alles overzichtelijk kunt houden. Afterpay is vooral handig als je niet meteen wilt betalen, omdat je bijvoorbeeld later wat geld ontvangt, maar nu echt kleding nodig hebt voor een speciale gebeurtenis. Om te betalen met Afterpay bij Mcgregor kun je de spullen in je winkelwagen zetten en vervolgens de bestelling afronden. Eën van de betalingsmogelijkheden die je in beeld ziet is die van Afterpay.

 

 

Afterpay Winkels
Logo