Vooral vrouwen kunnen geen genoeg krijgen van schoenen. Bij Manfield kun je je schoenen kopen en thuis laten bezorgen. Wat ook een groot voordeel is, is dat je het betalen met Afterpay. Hoe werkt dit en wat zijn de voordelen?

Wat is Manfield?

Bij Manfield kun je allerlei schoenen vinden. Denk aan chique schoenen voor een feest of juist mooie, zakelijke schoenen voor op het kantoor. Er zijn schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen en je kunt er meerdere merken vinden. Wat een groot voordeel is van deze webshop, is dat je lekker rustig kunt uitzoeken welke schoenen je wilt door meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Iets leuks gevonden? Dan kun je dit natuurlijk bestellen en thuis laten bezorgen. Manfield heeft meerdere betalingsmogelijkheden, waaronder Afterpay. Dit is een zeer goede keuze.

Waarom is Afterpay een goede keuze?

Afterpay is veilig. Tegenwoordig zijn er veel hackers en scammers die zelfs betrouwbare sites kunnen scannen. Met Afterpay laat je op websites geen bankgegevens achter, maar betaal je via Afterpay. Een ander groot voordeel is dat je pas achteraf betaalt. Je kunt dus eerst rustig bedenken of de schoenen wel passen en echt leuk genoeg zijn en daarna betaal je via Afterpay. Dit kan ook met een eenmalige machtiging.

Afterpay Winkels
Logo