Make-up Afterpay

Koop de schoonheidsproducten en Make-up die je vandaag wilt, en geniet er meteen van terwijl je ze in de loop van de tijd betaalt, zonder rente. Geen lange aanvraagformulieren, gebruik je bankpas, IDeal of creditcard. Verkrijg de winkelvrijheid die je verdient en koop je Make-up met de betaaloptie van Afterpay..

Hoe werkt het betalen van Make-up met Afterpay?

Afterpay biedt een eenvoudige afbetalingsmethode voor online kopers, waardoor een aankoop pas na aflevering, binnen 14 dagen betaald hoeft te worden. Koop gewoon je make-up bij je favoriete webshop en kies Afterpay als je betaalmethode bij het afrekenen. Nieuwe klanten verstrekken zoals gewoonlijk betalingsgegevens, terugkerende klanten loggen eenvoudigweg in om hun aankoop te doen. Het is zo makkelijk! Nadat je bent uitgecheckt, worden de goederen door de webshop naar je toe verzonden. Je kunt op elk gewenst moment inloggen op je Afterpay-account om je betalingsschema te bekijken en een betaling vóór de vervaldatum uit te voeren.

Zijn er kosten om Afterpay te gebruiken?

Afterpay berekent geen kosten aan consumenten bij de aankoop van make-up bij webshops. De enige kosten die worden toegepast op consumenten zijn boetes als je geplande betalingen niet succesvol zijn verwerkt of je logt niet in op je Afterpay-account om je betaling via een andere methode uit te voeren. Er zijn enkele websites die een klein bedrag vragen voor Afterpay betaalmethode.

Welke kaarten accepteert Afterpay?

Afterpay accepteert momenteel betaling via IDeal, Mastercard en Visa creditcards en betaalpassen die zijn uitgegeven in Nederland. Helaas accepteren ze geen prepaid-kaarten of buitenlandse debit/creditcards.

Wanneer wordt mijn eerste betaling in rekening gebracht?

Alle nieuwe klanten van Afterpay moeten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen. Je wordt niet langer als een ‘nieuwe’ klant beschouwd als je je eerste bestelling volledig hebt betaald en 6 weken zijn verstreken sinds je die bestelling hebt geplaatst. Voor elke bestelling daarna, kan het maximale bedrag dat je kunt bestellen hoger worden. Dit hangt af van de website.

Afterpay Winkels
Logo