Le Ballon is een webshop speciaal voor dameskleding en accessoires. Je kunt hier een hoop leuke dingen kopen en wanneer je gemak wilt hebben met het betalen, dan kun je er ook voor kiezen om te betalen met Afterpay. Wat is dit?

Informatie over Le Ballon

Le Ballon is een webshop met kleding en accessoires speciaal voor dames. Er zijn in Nederland meerder winkels te vinden die Le Ballon verkopen, maar het is ook mogelijk om dit online te doen. De webshop van Le Ballon is zeer uitgebreid, en het mooie is dat je je bestelde producten meestal binnen een paar dagen al in huis hebt. En wanneer je niet meteen wilt betalen, maar eerst wilt kijken of de producten je überhaupt bevallen, kun je gebruikmaken van Afterpay.

Wat maakt Afterpay zo makkelijk?

Afterpay is zo gemakkelijk, omdat je veilig kunt betalen, maar dit niet meteen hoeft te doen. Hierdoor kun je eerst kijken of je de producten wel bij je vindt passen. Zo niet, dan stuur je ze terug en hoef je niet te wachten tot het geld wordt teruggestort. Achteraf betalen kent nog meer voordelen. Zo kun je alvast iets voor een belangrijk feest kopen zonder dat je moet wachten tot je geld binnen is. Afterpay regelt daarnaast alles voor je, dus je kunt Afterpay niet alleen gebruiken voor Le Ballon, maar ook bij andere webshops en alles wordt vervolgens via één bedrijf gefactureerd.

Afterpay Winkels
Logo