Kleertjes.com

Ben jij op zoek naar kinderkleding? Dan zit je bij Kleertjes.com goed. Hier vind je allerlei kleding die je kunt bestellen. En wist je dat het ook mogelijk is om te betalen middels Afterpay? Waarom zou je dit doen?

Informatie over Kleertjes.com

Bij Kleertjes.com kun je allerlei kinderkleding voor zeer schappelijke prijzen kopen. Meerdere dagen per week kun je met flinke korting kleding bestellen. En dat is fijn, want kinderkleren kunnen erg duur zijn. Hier heb je soms tot 30 procent korting op wat je besteld. Ook de uitgebreide outlet is zeer de moeite waard. En wat ook heel prettig is: je kunt betalen met Afterpay. Dit gaat gemakkelijk en snel.

Wat is Afterpay?

Afterpay is een veilige manier van betalen. Je hoeft namelijk je bankgegevens niet openbaar bekend te maken. Daarnaast betaal je pas nadat je de spullen van de webwinkel in huis hebt ontvangen. En hier zit verder geen rente op. Je betaalt dus later, en hebt daardoor de tijd om te bepalen of je de spullen wel wil hebben. Zo niet, dan stuur je ze terug en hoef je niet te wachten tot de webshop je geld terugstort op je rekening.

 

 

Afterpay Winkels
Logo