Afterpay kleding winkels

Afterpay is bezig aan een grote opmars. Het is een ideale betaalmethode als je bijvoorbeeld kleding koopt via internet. Met Afterpay kleding kopen is handig in meerdere situaties. Heb je bijvoorbeeld te weinig saldo op je bankrekening staan maar wil je wel direct kleding bestellen? Dan is Afterpay een mooie uitkomst. Je kunt de bestelling plaatsen bij een webshop en wachten op de levering van de producten. Daarna heb je vaak 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Uiteraard is het wel belangrijk dat er op het moment van betalen wel genoeg saldo op je bankrekening staat. Wat ook erg handig is, is dat je geen Random reader (Rabobank) op Identifier (ABN Amro) nodig hebt om te betalen. Stel dat je deze niet bij de hand hebt, of je hebt geen zin om ermee te klungelen, dan kies je gewoon voor Afterpay.

Betalen via iDEAL

Is de kleding die je hebt gekocht geleverd? Zorg er dan voor dat je binnen de gestelde periode het geld naar de webshop overmaakt. Dit doe je eenvoudig via het bekende iDEAL. In de meeste gevallen heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De betaallink krijg je per e-mail toegestuurd. Zodra je op deze link klinkt wordt je doorgestuurd naar een webpagina. Volg de aangegeven instructies en binnen enkele minuten is je betaling overgeboekt. Het maakt daarbij niet uit wat je hebt gekocht. Een broek, shirt, jurk of ander kledingstuk, het kan allemaal!

Veilige betaalmethode met extra’s

Afterpay is een hele veilige betaalmethode. Ten eerste betaal je pas op het moment dat de bestelde kleding geleverd is. Wordt er niks geleverd, dan betaal je uiteraard niks. Kies je voor Afterpay, dan voorkom je dus dat je opgelicht kan worden. Verder is de transactie die je doet beveiligd. De uiteindelijke betaling doe je via iDEAL, een betaalmiddel dat al jaren bestaat en een hoge mate van veiligheid kent. Naast de veiligheid is er nog een groot voordeel. Consumenten die met Afterpay betalen kunnen regelmatig profiteren van extra’s. Je kunt hierbij denken aan een bepaald percentage korting op je bestelling of gratis verzending. Nog een goede reden om te kiezen voor Afterpay dus!

Steeds meer webshops voegen Afterpay toe

Niet alle webshops kennen de mogelijkheid om te betalen met Afterpay. Toch is de trend dat het aantal webshops met Afterpay fors aan het toenemen is. De webshops met kleding moeten wel, want ze willen niet dat klanten overstappen op de concurrent. WE, G-Star, Shoeby, Terstal, zomaar een paar grote namen. Deze webshops maken al gebruik van Afterpay. Als je op zoek bent naar kleding en je wilt met Afterpay betalen, dan ben je bij deze winkels aan het goede adres. Gelukkig komen er steeds meer winkels bij. De kans is dan ook groot dat je binnenkort met Afterpay kleding kunt kopen bij je favoriete webshop.

Gelukkig kan er nog veel meer gekocht worden, zo koop je bijvoorbeeld schoenen via Afterpay, maar ook in elektronica-winkels kun je met Afterpay betalen, handig.

Afterpay Winkels
Logo