Gaastra is een online webwinkel voor kleding en vooral gespecialiseerd in kleding voor op boten. Veel is dus wind- en waterdicht en ideaal voor de dagen wanneer je op het water bent. Wil je iets bestellen bij Gaastra? Dan kan dit worden betaald met Afterpay. Hoe werkt dit?

Informatie over Gaastra

Gaastra is een webshop waar je vooral kleding kunt vinden voor op zee of op het water. Voor liefhebbers van de watersport is hier genoeg te vinden. De kleren zijn licht, vaak waterbestendig en zitten comfortabel. Natuurlijk kun je veel kleding ook gebruiken voor andere activiteiten, zoals wandelingen. Er zijn kleren te koop voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen en je kunt talloze bekende merken vinden. En wanneer je bestelt, kun je natuurlijk betalen met Afterpay.

Betaal achteraf met Afterpay

Je kunt bij Gaastra achteraf betalen middels Afterpay. Dit is een handig systeem, waarmee je gemakkelijk kunt betalen. Hierdoor kun je eerst proberen om te kijken of het wel past en of het je wel bevalt. Dit is fijn, omdat je nergens aan vast zit en ook niet met allerlei extra kosten te maken hebt. Of, wanneer je het product toch niet goed vindt, wachten tot het geld eens wordt teruggestort. In plaats daarvan stuur je het gewoon terug naar Gaastra.

Afterpay Winkels
Logo