G-star is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1989 kleding produceert. Het is een populair merk en het merk heeft ook een eigen webshop. Wist je dat je hier met Afterpay kunt betalen? Hoe werkt dit?

G-Star

G-star is een populair kledingmerk dat is ontstaan in Nederland in 1989. Tegenwoordig is het gevestigd in zo’n 17 landen en er zijn veel winkels die de kleding van G-star verkopen. G-star heeft ook een eigen webshop, waar je allerlei kleding kunt kopen van dit merk. Het bestellen gaat vooral heel gemakkelijk en snel en betalen kan op diverse manieren. Eén daarvan is via Afterpay.

Gemakkelijk betalen met Afterpay bij G-star

Afterpay is een gemakkelijke manier om te betalen bij G-star. Je koopt het product nu en Afterpay stuurt je later een rekening om te betalen. Met Afterpay kun je ook gemakkelijk een eenmalige acceptgiro accepteren. Plaats bij G-star je bestelling. Als je eenmaal bij het scherm bent aangekomen om te betalen, is één van de opties Afterpay. Je kunt deze aanvinken. Vul de gevraagde gegevens in en je bestelling wordt geplaatst, zodat je een paar dagen later je kleding in huis krijgt.

Afterpay Winkels
Logo