Bij Flinders kun je alles vinden voor je interieur. Dit kan voor zowel je woning als je kantoor. Er zijn accessoires, lampen, stoelen en meubels. En wanneer je niet meteen wilt betalen, dan kies je voor betalen met Afterpay. Hoe gaat dit in zijn werk?

Flinders

De webshop Flinders is een uitgebreide webshop met allerlei spullen voor je interieur. Denk aan stoelen, kasten, lampen, tafels en bureaus. Er zijn spullen voor alle kamers in je huis te krijgen. En ook voor je bedrijf is er van alles te vinden. Regelmatig zijn er ook interessante aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Betalen kan op diverse manieren, waaronder Afterpay. Dit is een handige optie wanneer je achteraf wil betalen.

Betaal achteraf met Afterpay

Afterpay is een bedrijf dat de betalingen regelt voor webwinkels. Dit gebeurt allemaal achteraf, dus je hoeft niet tijdens je bestelling te betalen. Dit is handig, omdat je tenminste eerst kunt afwachten of je de producten wel goed vindt. Zo niet, dan stuur je ze gewoon terug. Een ander voordeel van Afterpay is dat het veilig is, omdat je geen bankgegevens bekend hoeft te maken bij de webshop. Hierdoor ben je beter beveiligd tegen bijvoorbeeld hackers en scammers.

Afterpay Winkels
Logo