Fleurop is natuurlijk dé online winkel waar je de mooiste bloemen kan bestellen. Een groot voordeel van de kleurrijke webwinkel is wel dat je er met AfterPay kan betalen. Je hebt de keuze uit kleine, middelgrote en grote boeketten. Daarnaast bestaat er een ruime keuze aan soorten en kleuren bloemen, welke je allemaal met Fleurop AfterPay kan betalen. Dit betekent dat je de factuur pas ontvangt wanneer de bloemen al verzonden zijn.

Shop nu
Betalen met Afterpay bij Fleurop

Achteraf betalen met Afterpay: shoppen zonder risico's.

Achteraf betalen met AfterPay bij Fleurop
Fleurop biedt je een breed assortiment prachtige bloemen. Je kunt in het menu zoeken naar speciale boeketten voor diverse gelegenheden. Hier vind je bijvoorbeeld de thema’s Beterschap, Gefeliciteerd, Geboorte en Bedankt. Uiteraard zijn er ook rouwboeketten en zakelijke boeketten te bestellen, welke ook via AfterPay te betalen zijn bij Fleurop. Geef je liever iemand een bloemenbon cadeau, zodat er zelf een mooi boeket kan worden uitgezocht? Ook dan kan je deze kopen en achteraf betalen met Fleurop AfterPay.

Fleurop AfterPay
Met AfterPay kan je bij Fleurop de meest fleurige bloemen bestellen, van rozen tot tulpen en van grote tot kleine boeketten. Met AfterPay hoef je de bestelling pas 14 dagen later te betalen. Als je een boeketje voor 14.00 uur bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog op het gewenste adres bezorgd.

Afterpay Winkels
Logo