Bij Eyoba kun je terecht voor alles dat je in je woning wil kopen. Er zijn accessoires en meubels te koop bij deze webshop en alles wordt gemakkelijk thuis bij je bezorgd. Betalen kan op meerdere manieren, maar wij raden aan om dit te doen met Afterpay. Waarom? Wat is er zo goed?

Wat is Eyoba?

Eyoba is een hippe winkel met allerlei woonaccessoires en meubels. Shop lekker vanuit je huis en koop de nodige spullen voor jouw huis. Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt rustig bekijken wat je wilt hebben voor jouw interieur. Er zijn spullen van meerdere merken, waaronder Zuiver, Flux en Kartell. Het bestellen gaat heel gemakkelijk en betalen kun je veilig en achteraf doen via Afterpay.

Waarom kiezen voor Afterpay?

Natuurlijk zijn er bij Eyoba nog meerdere betalingsmanieren behalve Afterpay. Waarom zou je dan kiezen voor Afterpay? Het is sowieso een heel veilige manier, omdat je niet via de website zelf betaalt, maar altijd via Afterpay. Dit kan bijvoorbeeld middels een online eenmalige machtiging. Ook heb je altijd de tijd om even te bedenken of je de producten wilt hebben, want je betaalt pas later. Niet tevreden met je bestelling? Dan kun je het terugsturen en hoef je helemaal niet te betalen.

Afterpay Winkels
Logo