Wil jij graag iets bestellen bij Expresso? De kleding hier is bijzonder en opvallend en het bestellen is gemakkelijk, omdat je met Afterpay kunt betalen. Hoe werkt dit en waar moet je op letten?

Wat is Expresso?

Expresso is een fashionketen uit Nederland. De kleding en accessoires worden als zeer vrouwelijk gezien en er werken ook veel vrouwen bij het bedrijf om echt te kunnen realiseren wat vrouwen graag willen. Expresso heeft ook een eigen webshop die je kunt gebruiken en waar je heel gemakkelijk kleding en accessoires kunt kopen. En wanneer je niet te veel moeite wilt doen om te betalen, kun je gebruikmaken van AfterPay.

Wat is Afterpay?

Afterpay is een zeer veilige manier van betalen. Afterpay zorgt ervoor dat je achteraf past hoeft te betalen. Dit kan ook middels een eenmalige automatische incasso. Het handige aan Afterpay is dat je pas betaalt nadat je de producten hebt gezien en weet of het iets is dat je wilt houden. Zo kun je bijvoorbeeld rustig de kleding van Expresso passen en bepalen of je deze wil houden of niet. Omdat alles door Afterpay wordt geregeld, is het gemakkelijk en heb je niet te maken met allerlei verschillende instanties. Alles zit bij Afterpay bij elkaar.

 

 

Afterpay Winkels
Logo