Christine le duc

Christine le Duc is een erotische webwinkel. Je bestelling wordt hier altijd discreet verzonden. Het bestellen gaat daarnaast erg gemakkelijk. En betalen kun je doen met Afterpay. Hoe werkt dit en wat zijn de voordelen ervan?

Wat is Christine le Duc?

In sommige steden kun je een winkel van Christine le Duc vinden, maar behalve een gewone winkel, is het ook een webwinkel. Hier zijn allerlei erotische dingen te vinden, en de winkel staat er om bekend dat het vrouwvriendelijk is. Voor veel mensen is het vooral prettig om online een bestelling te plaatsen. Alles wordt discreet verzonden, zodat de buren niet weten wáár je je bestelling hebt geplaatst. En wat ook handig is: je kunt het betalen middels Afterpay.

Afterpay

Afterpay is een veilige manier van betalen. Je betaalt pas achteraf, nadat je de bestelde spullen in huis hebt gekregen. Dit betalen doe je via Afterpay en kan bijvoorbeeld worden gedaan via een eenmalige machtiging. Je krijgt van Afterpay ook de rekening, waar precies op staat wat je hebt besteld en bij welke webshop. Dit maakt het allemaal erg overzichtelijk. Afterpay is gemakkelijk te gebruiken en hierdoor een fijne betalingsmogelijkheid.

Afterpay Winkels
Logo