Bol.com is misschien wel een van de bekendste webshops. Je kunt er vrijwel alles kopen. Van boeken tot videogames, van accessoires tot speelgoed. Wanneer je iets besteld bij Bol.com heb je ook diverse betaalmogelijkheden. Je kunt kiezen voor Afterpay. Wat maakt dit een goede betaalmogelijkheid?

👉 Krijg extra korting bij Bol.com

Bol.com

Bol.com is een van de grootste webshops van Nederland en iedereen kent de site waarschijnlijk wel. Het begon vooral als multimediasite, waar je boeken, games, films en cd’s kon kopen. Tegenwoordig is het assortiment behoorlijk uitgebreid, en kun je er ook cosmetica, bordspellen, fitnesspullen en accessoires kopen.  Het assortiment is ontzettend groot en Bol.com werkt veelal samen met andere webshops om nog meer aan te kunnen bieden. Wat je ook zoekt, het is waarschijnlijk bij Bol.com te vinden. En betalen kun je bijvoorbeeld doen met Afterpay!

Afterpay

Afterpay is een van de betaalmogelijkheden bij Bol.com. Je betaalt dan pas achteraf en je kunt er ook voor kiezen om via een automatische incasso te betalen. Je kunt hier eenmalig een machtiging voor geven. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wacht op geld, maar het product al eerder wilt hebben. Je betaalt immers dan pas later. Ook is het een heel veilige manier van betalen.

Afterpay Winkels
Logo