Altijdhorloge

Is het tijd om jezelf eens te verwennen en te belonen met een mooi horloge? Dan ben je bij Altijdhorloge aan het juiste adres. Met een uitgebreide collectie horloges kun je naar hartenlust online shoppen: horloges voor mannen en vrouwen, zowel nieuw als tweedehands.

Altijdhorloge AfterPay

Het aanbod is enorm, de keuze groot en het afrekenen wordt je erg gemakkelijk gemaakt met Altijdhorloge AfterPay. Je betaalt je bestelling pas achteraf, na aflevering van je bestelde horloge. Je krijgt een mail, met factuur, toegestuurd en binnen 14 dagen betaal je Altijdhorloge dan via Afterpay. Dit kan via het veilige betalingssysteem iDEAL, maar ook middels een bancaire overboeking.

Shop nu
Betalen met Afterpay bij AltijdHorloge

Achteraf betalen met Afterpay: shoppen zonder risico's.

Met de betalingsmogelijkheid mogelijkheid bij Altijdhorloge van het klantvriendelijke AfterPay, neem je dus eerst je horloge in ontvangst en pas daarna betaal je after receipt, achteraf dus. En het maakt niet uit of je een splinternieuw model koopt of een tweedehands horloge; de mogelijkheid tot Afterpay behoort bij Altijdhorloge voor elke product tot de mogelijkheden. Dus ook voor de outlet en dagdeals (waar geselecteerde horloges met forse kortingen worden aangeboden) betaal je bij Altijdhorloge achteraf. Altijdhorloge en AfterPay gaan hand in hand: betaling achteraf om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Afterpay Winkels
Logo