Afterpay online winkels

Meer dan 5.000 Afterpay winkels accepteren AfterPay als betaalmogelijkheid en elke week worden er nog tientallen winkels toegevoegd. In slechts een paar jaar tijd is AfterPay het grootste en populairste nabetalingssysteem in de Benelux geworden. Miljoenen Nederlanders en Belgen gebruiken AfterPay om te betalen voor producten en het aantal groeit met de dag.

Ontdek waar je renteloos kunt winkelen met Afterpay

Ooit iets in je favoriete winkel willen kopen, maar je had gewoon niet het geld op je rekening? Of wilde je profiteren van een uitverkoop, maar wist je dat je niet op tijd betaald zou worden? Achteraf kun je een aankoop doen zonder dat je er ter plekke voor hoeft te betalen. Dan betaal je het geld simpelweg pas nadat je de bestelling thuis hebt, binnen 14 dagen. En het mooie is, de terugbetalingen zijn rentevrij. Bekijk nieuwe Afterpay winkels online op www.afterpay.nl.

Hoe werkt winkelen met Afterpay?

Wanneer je winkelt in een winkel die AfterPay als betalingsoptie aanbiedt (zie lijst op www.afterpay.nl), kun je AfterPay selecteren bij het afrekenen. De service is al bij veel online winkels beschikbaar. Zodra je AfterPay selecteert als je betalingsoptie, wordt je pakket naar je huis gestuurd en krijg je vervolgens een email met de mogelijkheid te betalen. Mocht je niet blij zijn met je aankoop, dan stuur je het gewoon terug naar de winkel. Anders moet je binnen twee weken betalen. Kies als je gaat betalen je betalingsmogelijkheid naar keuze, zoals IDeal of met creditcard. Je ontvangt herinneringen wanneer je betalingen moeten worden betaald en je krijgt een online AfterPay-account om je bestellingen en betalingen te beheren. Sommige winkels vragen een klein bedrag voor de Afterpay betalingsoptie, maar veel zal het niet zijn en je betaalt ook geen rente.

Houd de vreugde van winkelen levend met afterpay

Tevreden klanten kopen meer. AfterPay geeft shoppers de controle over hun betalingen, het geeft hen een overzicht van hun aankopen en de veiligheid om meer uit te geven. Andere voordelen van betalen met Afterpay bij online winkels zijn:

  • Klanten hebben een compleet overzicht van hun volledige aankoopgeschiedenis binnen handbereik, met alle informatie die ze nodig hebben
  • Weten wat je hebt gekocht en van wie, vereenvoudigt en de noodzaak om de klantenservice te bellen vermindert
  • De mogelijkheid om te bepalen wanneer en hoe te betalen, laat klanten betalingen met hun financiën in evenwicht brengen

Wat is het voordeel van Afterpay voor winkels?

Klanten zijn dol op online winkelen. Maar het is een jungle daarbuiten. Met honderden vergelijkende zoekmachines en online marktplaatsen die concurreren, loopt het merk van een winkel het risico te worden teruggebracht tot een prijskaartje. En hoewel veel betalingsproviders van achteraf betalen hogere verkopen en vloeiendere cheques beloven, kunnen ze ook je klantenrelatie kapen. Wanneer je de hoge kosten van klantacquisitie toevoegt, is het van vitaal belang dat winkels merkloyaliteit opbouwen en het maximale uit hun klanten halen.

De voordelen voor winkeliers volgens Afterpay

AfterPay beweert echter dat het aanbieden van de service van Afterpay winkels meer controle over de klantrelatie en het brengt de relatie naar het volgende niveau. Het biedt klanten alle betaalflexibiliteit die ze willen, terwijl de winkel de leiding blijft nemen en de check-outervaring van het merk uitbouwt. En het versterkt het concurrentievoordeel van een winkel door hun inkoopgegevens met je te delen, zodat je weet wie je beste klanten zijn en winkels weten hoe ze deze kunnen houden.

Er zijn veel online winkels die Afterpay ondersteunen, waarbij er vaak meerdere betaalopties worden aangeboden. Zo zien we eigenlijk altijd de standaard-betaalmethode in Nederland: iDeal, maar steeds meer webshops voegen Afterpay toe. Wij hebben daarom een uitgebreid overzicht van Afterpay-winkels voor je gemaakt, waarbij je kunt kiezen om achteraf te betalen. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld kleding of elektronica, er kan veel met deze alternatieve betaalmethode aangeschaft worden.

Afterpay Winkels
Logo